Clinica Stomatologică Rotar – locul care te lasă cu gura căscată, în toate privințele


Săptămâna trecută a avut loc deschiderea oficială – „Grand Opening” – a Clinicii Stomatologice Rotar. În cadrul unui eveniment de tip „uși deschise”, prieteni, colaboratori, membri ai comunității medicale, artiști plastici, arhitecți și designeri au putut interacționa, vizita și descoperi spațiile pline de lumină și eleganță ale clinicii. Pe lângă amfitrionii casei, Andi Moisescu a dezvăluit pas cu pas conceptul acestui eveniment, „DETALIUL EXECUTAT PERFECT ANUNȚĂ O LUCRARE DE EXCEPȚIE”.

Clinica Stomatologică Rotar este rodul a trei generații de instituții stomatologice private în Cluj-Napoca. Totul a început în 1992, când Prof. Dr. Alexandru Rotar și Dr. Maria Rotar au deschis un cabinet privat de stomatologie. De-a lungul anilor, lucrurile au crescut firesc, pe o baza reprezentată de profesionalism asociat unor valori umane. ”The Next Generation”, adică Prof. dr. Horațiu Rotar și dr. Diana Rotar și-au propus și mai mult: să creeze un loc unic în care arta stomatologică să fie pusă sub stindardul „excelenței în stomatologie”. Iar acest loc s-a născut ca o clinică de elită, un hub complex, în care un centru de sănătate orală pentru toate vârstele se îmbină cu cultura contemporană - Clinica Stomatologică Rotar.

2.jpg

Inspirația și dorința de perfecționare se reflectă și în corpul arhitectonic al clinicii, situat pe Bd. 21 Decembrie la numărul 80 - o clădire cu un design modernist, din beton și sticlă, cu linii abstracte și multă căldură umană. De la mobilierul unic, creat de o casă de design italiană, la uniformele personalizate, estetica se îmbină, aici, cu funcționalitatea, iar pasiunea pentru frumos se vede cu ochiul liber. Culoarele clinicii sunt simeze pentru expoziții de artă, având în plus propriul branding olfactiv și sonor. Astfel, spațiile de tratament sunt completate de un loc în care cunoașterea, natura și arta se îmbină - Oranjeria – un spațiu al relaxării și întâlnirii, descoperirii și perfecționării continue. 

Conceptul de „excelență în stomatologie”, dezvoltat în cadrul Clinicii Rotar, presupune o abordare integrală a acestui domeniu medical. Serviciile dezvoltate aici (de la pedodonție, endodonție, implantologie la chirurgie orală și maxilo-facială, estetică și protetică) sunt completate cu alte servicii inovative, oferite la un nivel unic în regiune, cum ar fi tratamentul durerilor cranio-faciale în cadrul unui Centru de Durere. La Clinica Rotar, abordarea medicală multidisciplinară este însoțită de grija esențială pentru pacient, toate asociate unei preocupări pentru inovația în domeniu.

La Clinica Rotar sunt implementate cele mai noi tehnologii în domeniu, tehnici moderne de investigație și diagnostic, planificare digitală în chirurgia orală, în terapia și estetica dentară, asociate unor standarde înalte de curățenie, dezinfecție și sterilizare. (www.clinicarotar.ro/tehnologie).

3.jpg

Excelența este susținuta și promovată, în primul rând, de către fiecare component al echipei noastre medicale, competențele fiecăruia combinându-se, pentru o reușită deplină a actului medical. De 30 de ani, etica profesională a familiei Rotar străbate fiecare acțiune medicală, fiecare relație medic-pacient și medic-medic din cadrul clinicii. Să-i cunoaștem: www.clinicarotar.ro/echipa

Cunoștințele și etica profesională sunt împărtășite cu lumea stomatologică în cadrul noii serii de cursuri sub egida „Buni de Gură”. Scopul acestora este crearea unei comunități de experți în sănătate orală, având ca țel final bunăstarea și calitatea vieții pacienților.

La Clinica Rotar, se privește cu încredere în ochii pacienților și spre viitor. Inovația va fi o constantă a perfecționării, iar „excelența în stomatologie” este, în fapt, un proces și o promisiune cotidiană!

Aflați mai multe despre Clinica Stomatologică Rotar: 

https://www.clinicarotar.ro/

https://www.facebook.com/clinicarotar

Comentarii Facebook