Cel mai puternic ANTIBIOTIC NATURAL! Cum se prepară

 

Prescrise în tratarea infecțiilor cauzate de bacterii, antibioticele sunt medicamente nelipsite de riscuri. De aceea, îți propunem o soluție naturală, pe care s-o ai mereu la-ndemână.

 

Folosirea abuzivă sau neadecvată a antibioticelor poate duce la bacterii rezistente la astfel de medicamente. Pentru a preveni o astfel de situație, poți apela fără griji la anumite remedii naturale, care pot ucide infecțiile nedorite în condiții de siguranță, arată clickpentrufemei.ro.

 

De ce ingrediente ai nevoie

 

Pentru prepararea antibioticului natural, îți trebuie:

 

3 cești de oțet de mere

 

1/4 cană de usturoi tocat

 

1/4 ceașcă de ceapă tocată

 

2 ardei iuți

 

1/4 cană de ghimbir ras

 

2 lingurițe de hrean ras

 

2 lingurițe de curcumă

 

3 lingurițe de miere

 

Mod de preparare

 

Pune toate ingredientele, mai puțin oțetul, într-un bol. Amestecă bine și transferă combinația într-un borcan, apoi toarnă oțetul de mere, având grijă să umpli recipientul până la refuz. Închide etanș și agită bine. Depozitează vasul într-un loc răcoros, între două până la șase săptămâni, agitând de mai multe ori în fiecare zi. Dupa ce a trecut perioada, stoarce amestecul bine și strecoară lichidul. Asigură-te că obții cât mai mult suc. Păstrează amestecul la frigider. Consumă până la două linguri în fiecare zi.

 

Este o combinație de ingrediente naturale foarte puternică, care te ajută să scapi de boli virale, parazitare, bacteriene și fungice.

Comentarii Facebook