Ce beneficii are apa cu sare băută în fiecare dimineață. Doctorul Mihail Pautov explică tot: „O să scapi de acele simptome”


Doctorul Mihail Pautov a explicat de ce mulți oameni se simt slăbiți dimineața, după ce consumă cafea. Medicul a dezvăluit și soluția pentru astfel de simptome, puțină apă cu sare. 

„Dacă bei dimineața cafea, indiferent dacă e cafea neagră sau cafea cu lapte, bei apă și crezi că e suficient să faci asta, este posibil să te înșeli.

Dacă după ce faci asta ai următoarele simptome și crezi că ai de a face cu o hipoglicemie, adică ai un pic de tremurat, te doare capul, nu ai energie sau poate ai niște transpirații reci și ai impresia că ai hipoglicemie și trebuie să mănânci ceva dulce, atunci te înșeli.

Cel mai probabil, ceea ce se întâmplă este faptul că elimini prea mult sodiu. Cafeaua are efect diuretic și te face să elimini mai multă sare din rinichi, la fel și apa.

O să spele rinichii și o să scapi de sarea de care ai nevoie. Așa că este foarte posibil, atenție, dacă nu ai hipertensiune, să ai nevoie de un pic de sare în apă dimineața. Așa că dimineața când te trezești și bei cafea și apă pune un pic de sare și o să vezi că scapi de acele simptome de hipoglicemie”, a spus medicul Mihail Pautov pe pagina sa. 



Comentarii Facebook