Miercuri 24 Aprilie

Care este cauza multor decese inexplicabile: Sindromul morții subite. Ce este și cum se manifestă


Tinerii care lucrează în condiții foarte stresante sau au istoric de boli de inimă în familie sunt îndemnați să își facă analizele chiar dacă sunt în formă și sănătoși. 

Asta din cauza unei afecțiuni care devine tot mai răspândită și anume sindromul morții subite a adultului. Cunoscută în special în cazul sugarilor, afecțiunea provoacă acum sute de mii de decese și în rândul persoanelor de până în 40 de ani. Deoarece sindromul este adesea diagnosticat greșit sau nu este deloc diagnosticat, nu este clar câți oameni îl au în acest moment.

Sindromul morții subite la adult, un fenomen răspândit în America

În America 210.000 de tineri mor din cauze necunoscute anual. Medicii transmit că în cele mai multe situații inima tinerilor se oprește brusc și nici măcar autopsia nu poate determina cauza exactă a decesuluui. După lungi perioade de cercetare, specialiştii au ajuns la concluzia că afecţiunile care provoacă moarte subită au legătură cu inima şi pot fi descoperite în timpul vieţii.

Sindroamele de aritmie genetică provoacă cel mai des moarte bruscă. Adică bătăile neregulate ale inimii. Oricine poate afla dacă stresul cotidian îi afectează ritmul cardiac cu ajutorul unui holder de zi. Timp de 24 de ore, aparatul înregistrează bătăile inimii în fiecare minut. În acest fel, pot fi determinate şi cauzele stresului, iar răul poate fi eliminat din rădăcină.


Comentarii Facebook