ALERTĂ alimentară! Fructe, retrase de la vânzare din magazine, din cauza pesticidelor


Un produs cu pesticide a fost retras de pe rafturile unor mari hipermarketuri din țară. Este vorba despre loturi de grapefruit roșu care au fost puse la vânzare în mai multe magazine din țară, inclusiv în județul Cluj. 

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat o altă alertă alimentară după ce furnizorul Karema Fruct SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a fructelor GRAPEFRUIT ROŞU, origine Turcia, Lot 15989.

Motivul rechemării, o depăşire a valorilor admise pentru reziduuri de pesticide. Ca urmare, lanţurile de supermarketuri Penny, Carrefour, Selgros şi Metro au iniţiat retragerea de la comercializare şi atenţionarea clienţilor în privinţa acestui produs.

În cazul în care aţi cumpărat acest produs în perioada 07 - 15.06.2022, vă rugăm să nu-l consumaţi şi/sau să-l returnaţi în magazinele de unde l-aţi achiziţionat până pe 28.06.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. Pentru informații suplimentare, puteți contactați SC KAREMA FRUCT SRL adresa de e-mail: sales@karemafruct.ro”, se arată în informarea privind retragerea acestui produs.

ce pot.jpeg

Comentarii Facebook