ZILELE CULTURALE MAGHIARE - Se închide circulația în Piața Unirii (latura vestică)

 

Poliția a închis traficul rutier pe latura vestică a Pieței Universității, dar și pe strada Mihail Kogălnicescu. 

 

Latura vestică a Pieţei Unirii va fi închisă circulaţiei rutiere în perioada 17- 24 august. De asemenea, strada Mihail Kogălniceanu, de la intersecţia cu strada Universităţii până la intersecţia cu strada Baba Novac, va fi închisă circulaţiei rutiere începând cu această seară.

 

Pe străzile adiacente se vor institui, de asemenea, restricţii de circulaţie, în caz de nevoie, astfel că, Poliţia Rutieră adresează rugămintea participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră şi recomandă conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate. 

 

Cu această ocazie, poliţiştii clujeni, în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj - Napoca şi Poliţia Locală a Municipiului Cluj-Napoca, vor avea în atenţie: 

 

- Menţinerea ordinii publice pe timpul desfăşurării manifestaţiilor publice;

- Asigurarea prezenţei agenţilor de poliţie rutieră, pe principalele artere către zonele de desfăşurare a manifestărilor, pentru prevenirea ambuteiajelor rutiere, fluidizarea circulaţiei rutiere;

- Asigurarea fluenţei traficului auto şi pietonal;

Comentarii Facebook