Vinerea verde la Cluj și transport gratuit. Boc spune cum va funcționa sistemul


VINEREA VERDE la Cluj. Transport gratuit la Cluj-Napoca în VINEREA VERDE. Emil Boc a spus de când se va putea circula gratuit în VINEREA VERDE. 

Primarul Emil Boc a spus că pentru programul Vinerea Verde -  Transport Gratuit pe mijloacele de transport în comun este nevoie de dezbatere publică și hotărâre de Consiliu Local. 

Vom pregăti o hotărâre de Consiliu Local. Va fi supusă în dezbatere publică în 1 aprilie, iar apoi va intra în vigoare. Trebuie să plătească cineva acest transport public gratuit. Nu există prânz gratuit pe lume aasta. Compania de Transport în Public Cluj trebuie compensată. Am lucrat la elaborarea unui bilet verde, pe care cetățeanul să îi ia de la automatele de bilete, iar acesta va fi decontat de către Primărie CTP -ului va valoare lunară. Evident așa vom putea sta în fața Curții de Conturi. 

Va fi un abonament specific de o zi. Acum nu avem abonament de o zi. Va trebuie să fie acest abonament pentru ziua de vineri”, a spus primarul Emil Boc.

Vom respecta acest angajament ca în luna aprilie să fie în dezbatere și să intre în vigoare. Nu am găsit bariere”, a mai spus primarul.

Vinerea verde - transport gratuit.jpg

Comentarii Facebook