Duel între Emil Boc și actorul Bob Rădulescu. Primarul zice că se preiau deșeurile din construcții, actorul că e minciună


Primarul Emil Boc i-a dat replica actorului Bob Rădulescu, care acuza că Brantner Vereș nu i-a preluat molozul dus la centrul din Mărăști, așa cum edilul anunța și le cerea oamenilor să facă.

Deșeurile se ridică în continuare. Să fie foarte clar că se ridică deșeurile din construcții. Și anume: un metru cu este gratuit, pe care la centrul din Mărăști cetățenii îl pot duce gratuit. Cetățenii pot suna firmele de salubritate pentru a fi preluate deșeurile contra cost. De asemenea, cetățenii pot suna patru firme alternative care în Cluj prelucrează aceste deșeuri. 

În Mănăștur, Universitatea de Muzică începe începe lucrările la noul sediu și a notificat cu 48 de ore înainte firma Rosal să elibereze acel spațiu unde ers depozitul din Mănăștur, deși contractul este până în luna iunie. Aceste lucrări încep mai repede, dar e bine, e bine că începe construcția sediului Academiei de Muzică. 

Am găsit deja o soluție alternativă și suntem în faza de autorizare a acestui nou centru de preluare a deșeurilor mari, care va fi coordonat de Rosal. 

Ne bucurăm că Academia de Muzică începe mai repede lucrările de amenajare a noului sediu. Este vorba despre vechea clădire a Spitalului de Urgență, care a fost abandonată. Acolo intră în fază de amenajare. Se elimină depozitul Rosal, pentru deșeurile din construcții.

Facem apel la clujeni să nu lase deșeuri abandonate, pentru că nu mai scapă nimeni. Mergem până la confiscarea mașinii cu care se transportă deșeurile, dincolo de amenda respectivă. Nu ne putea juca cu regulile”, a declarat primarul Emil Boc.

Actorul Bob Rădulescu acuza negru pe alb că în Mărăști nu se preiau deșeurile din construcții. Acesta a descris discuția avută cu angajatul Brantner Vereș, de la depozit: 

De săptămâna trecută nu se mai primește moloz la centrul asta de deșeuri. Nu vă pot lua molozul, că nu-l mai ia nici de la noi să-l ducă la ceentrul de la Pata Rât, că nu știu ce probleme sunt cu autorizația de mediu. Io-mi pierd slujba dacă vă las cu remorca înăuntru, dar credeți-mă că văd zilnic mașini care ies de aici și pentru că nu-l pot lăsa frumos aici, il basculeaza pe câmp, pe văi, prin jurul orașului”.

Actorul Bob Rădulescu: ”Domnule Boc, eu ce să fac cu molozul! Nu mai e preluat. Dacă ceva merge bine, fac ce fac și distrug tăt!”


Comentarii Facebook