Vine George Simion de la Aur să atace Primăria Cluj-Napoca? Chiar se tem clujenii? - Opinie


Viorel Nistor, Lector univ. dr. la Universitatea Babeş-Bolyai, este de părere că George Simion și ”haita” din AUR va ”ataca” Primăria Cluj, miercuri, să-i „înfrunte” pe Boc sau Tișe!”.

George Simion, ”omul fără calități” din capul AUR, anunță că va „ataca” Primăria Cluj, miercuri, să-i „înfrunte” pe Boc sau Tișe! Și o va face! Ce-i în capul ăstuia, ce-i în capul „ălora” care „învârt cheița” și ce-i în capul românilor care-l ascultă în gură, e greu de spus! 

Am crezut că fac o glumă proastă zilele trecute când băgam de seamă că ipochimenul ”atacase” Primăria din Timișoara să-l ia la rost pe primarul Dominic Fritz și ziceam, într-o doară, că mâine-poimâne va forța Primăria Clujului. Iată că o și face!

E multă obrăznicie și tupeu să vii tu ales nu știu unde, fără nicio legătură cu Timișoara și Clujul, și să iei la socoteală aleșii acestor două mari orașe.

Nu e n-am ști că acesta e modelul de atenție, provocare publică și „scandal politic” pe care îl practică, ca forme de propagandă din alte vremuri. Dar e prea mult!

Și nu e doar despre cineva care pare că n-a avut niciodată „serviciu” înainte de a ajunge parlamentar, ci acum e și despre noi, clujenii, cărora vine să ne predea lecții de democrație de tip ”pumnul în ușă”!

”Haita” a luat Parlamentul României cu asalt! Nu l-a oprit nimeni”! Primăria Timișoarei a cucerit-o ”fără luptă! Nu l-a oprit nimeni”!

Ce va fi la Primăria Cluj-Napoca?

Mâine, ce urmează?”, se întreabă Viorel Nistor, Lector univ. dr. la Universitatea Babeş-Bolyai, fost jurnalist.

Comentarii Facebook