Asfaltare în Mănăștur, la ora 1.00, pe ninsoare și viscol - VIDEO


Muncitorii de la drumuri și-au ales, probabil, cel mai nepotrivit moment al lunii să astupe gropile din Mănăștur, de pe strada Bucium. 

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00, muncitorii unei firme (nu este clar care) turnau bitum în gropile din drum. 

Un trecător i-a filmat, iar acesta a observat că drumul era umed, tocmai ninsese. ”Probabil așa era trecut în programări, iar ce au scris șefii din Primărie trebuie făcut, chiar dacă se va reface peste puțin timp...”, a comentat un clujean. 

Viceprimarul Dan Tarcea: Sunt lucrări care trebuie făcute, chiar dacă nu țin

Iarna sunt anumite faianțări care trebuie făcute. Din cauza fenomenului de îngheț-dezgheț trebuie refăcute anumite lucrări. Nu noi suntem cei care au făcut lucrarea din imagini.

Dacă este o problemă la gaz sau de apă, aceste companii fac lucrările cu firme specializate. Ce să facă? Să lase gaura în asfalat până în primăvară?”, a transmis viceprimarul Dan Tarcea.

Acesta a spus că nu se pune covor asfaltic iarna, dar plombări se fac. ”Desigur nu facem asfaltări cu covor asfaltic, dar discutăm de lucruri temporare pentru a nu lăsa găuri în asfalt. 

Sunt lucruri normale, pentru că nu poți interveni numai la primăvară. 

Mai asfaltăm și  noi gropi, iar dacă nu țin, pentru că se mai întâmplă să sară plomba, atunci revenim și reparăm când e cald, dar nu putem lăsa gropi pentru că apare un accident și de vină este municipalitatea”, a spus viceprimarul Dan Tarcea.

Dacă ați surprins incidente care pot deveni o știre, ne puteți semnala problemele pe Facebook, email: office@stiridecluj.ro sau pe Whatsapp (0722804093).

Comentarii Facebook