Luni 6 Februarie

VIDEO. Primărița de FIER a Clujului supărată „foc și pară” pe locuitorii din Chinteni. A decis să le arate cine înfundă canalizarea


Primărița comunei Chinteni, Lucia Suciu, a decis să înceapă „procesul” de reeducare a locuitorilor comunei. Ca de fiecare dată, strategia primăriței de „fier” este să demonstreze prin fapte, nu prin vorbe. După mai multe discuții pe Facebook, legate de starea rețelei de canalizare de pe strada Jijiei, Lucia Suciu a decis să arate clar cine se face vinovat de disfuncționalitatea acesteia. 

Având în vedere numeroasele discuții apărute pe rețelele de socializare legate de canalizarea de pe strada Jijiei, redăm mai jos o filmare din care rezultă foarte clar cauzele care au dus la disfuncționalitățile din cursul zilei de ieri. 

Am apelat de nenumărate ori la bunăvoința cetățenilor, rugându-i să acorde o atenție deosebită modului în care înțeleg să utilizeze rețeaua de canalizare. Constat că mesajul nu a fost recepționat corespunzător, iar consecințele sunt acestea.

În concluzie, înainte să ne dăm cu toții cu părerea pe Facebook, ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate. Nu am dori, sub nicio formă, să ajungem în situația de a vă obliga la montarea unor grilaje la gurile de canalizare pentru a evita colmatarea conductelor”, a scris Lucia Suciu pe Facebook. 

Comentarii Facebook