VIDEO - La terenuri - Mănăștur, stadiul lucrărilor. Filmare din dronă care arată că lucrările sunt întârziate


Baza sportivă La Terenuri  - Mănăștur trebuie terminată în 2021. Primarul Emil Boc crede că Baza La Terenuri - Mănăștur va fi finalizată.

Imaginile surprinse din dronă infirmă vorbele primarului, care promitea în luna februarie 2021 că baza va fi gata în august. 

Baza sportivă La Terenuri o finalizăm, până la urmă, anul acesta. Firma și-a reintrat în normalitate, am primit și raportul de execuție. Deja este executat cam 20% și graficul este ca pe august să se termine lucrarea. Sunt șanse să se încadreze în termen, ca începutul toamnei să ne găsească cu baza sportivă finalizată în Mănăștur. Voi monitoriza, așa cum am făcut cu fiecare mare proiect și voi atrage atenția, dacă va fi cazul, să punem firma pe lista rușinii”, preciza primarul Emil Boc.

Accesul în baza sportivă se va putea face din strada Mehedinți, din strada Mărișel, dar și peste pârâul Calvaria (2 pasaje suplimentare au fost propuse pe lângă cel existent), realizându-se astfel conexiunea cu centrul cartierului Mănăștur.

Baza sportivă și parcul de agrement „La Terenuri”, cu o suprafață de 4,2 hectare (42.410 metri pătrați), cuprind facilități cu acces liber pentru recreere, sport și relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât și indoor (în sală), cu amenajări și dotări urbane de ultimă generație. Baza va oferi clujenilor o suprafață de spații verzi amenajate de peste 18.000 de metri pătrați.

Constructori sunt firmele asociate SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL-SC OPENTRANS SRL-SC ELECTROGRUP SA-SC CRIS GARDEN SRL-SC PROSPECT DRILL SRL, iar valoarea investiției este de 5,5 milioane euro fără TVA.

Comentarii Facebook