Victor Ponta explică GAFA cu ”MTO” -ul. Accentul lui Băsescu i-a creat probleme

 

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că nu termenul ”MTO” invocat de preşedintele Traian Băsescu în discuţia de luni, de la Cotroceni, i-a creat probleme de înţelegere, ci accentul președintelui.

 

Premierul a afirmat că, în discuţia de luni de la Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu făcea confuzii grave între PIB procentuale de reducere a CAS, între cât este produsul intern brut al României şi care este influenţa, concluzia sa fiind că preşedintele nu cunoaşte abecedarul fiscal-bugetar şi nu era cazul ca el să îi predea acestuia o lecţie, scrie Mediafax.

 

Cu privire la afirmațiile din presă că MTO-ul invocat de Băsescu l-a băgat ”în ceaţă”, Ponta a replicat că accentul lui Băsescu în limba engleză este cel care îl bagă totdeauna ”în ceaţă”.

 

Ştiam foarte bine care sunt obligaţiile asumate de România prin Tratatul pe care Băsescu l-a semnat, după părerea mea, împotriva intereselor României, însă limba engleză a domniei sale mă duce întotdeauna în confuzie, recunosc. Poate nu ştiu eu destul de bine engleză sau poate are dânsul un accent special", a afirmat Ponta.

 

Presa i-a cerut să definească MTO-ul, dar Ponta a răspuns, plecând, că poate să pună exact care sunt obligaţiile României în baza Tratatului de Stabilitate şi Creştere Economică.

 

 

Comentarii Facebook