PSD Cluj acuză PNL că tergiversează validarea în funcție a unui consilier județean

      

PSD Cluj acuză PNL că tergiversează de aproape două luni semarea adresei pentru validarea în funcție a unui consilier județean.

 

Vorbim de tradiție istorică, valori morale și liberalism în condițiile în care un fost partener politic recurge la orice subterfugiu pentru a fugi de o responsabilitate politică validată de votul cetățenilor județului Cluj”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

 

Liderul social democrat a vorbit și de ”moralitatea” celor din PNL Cluj, care ”vorbesc de principii și valori în timp ce o parte a membrilor săi sunt anchetați pentru acte de corupție, organizația acceptând la rându-i trecerea din ALDE în PPE fără vreun regret.

 

”Este ușor și moral să te erijezi în mare apărător și continuator al valorilor liberale, atunci când le aperi din familia popularilor europeni, fugind din ALDE fără explicații plauzibile, pentru demnități politice trecătoare?”, se întreabă Remus Lăpușan, liderul PSD Cluj.

 

Postul de consilier județean a rămas vacat după arestarea liberalului Rareș Pop, care și-a dat demisia. Conform protocolului de colaborare din fost Alianță USL, postul ar fi revenit următorului candidat pe listă, care este din partea PSD.

 

PNL Cluj ar trebui să își dea acordul pentru numirea în funcție a unui consilier județean de la PSD Cluj, dar atunci ar fi probleme cu alcătuirea majorității, necesară pentru votarea în funcția de președinte interimar al CJ Cluj a lui Mihai Seplecan. 

Comentarii Facebook