Vicepreședintele CJ Cluj vorbește despre Horea Uioreanu: Mă rugam de el să reparăm drumurile și spunea că nu sunt bani



Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, cu atribuții de președinte, Vakar Istvan, a vorbit în cadrul emisiunii Știri de CLuj Live despre arestarea lui Horea Uioreanu.

Vakar a recunoscut că avea o relație bună cu președintele CJ Cluj și precizează că nu a bănuit nicio clipă că ar fi putut face vreo ilegalitate

Nici măcar nu puteam să-mi închipui așa ceva. În ziua aceea în care l-au ridicat eu eram sigur că era nevinovat. Când am condus apoi cu Ioan Oleleu acea ședință, mă gândeam că ce s-o fi întâmplat.

În noaptea aceea nu am putut dormi și am tot citit știri pe internet. M-am crucit când am vazut ce se scrie”, a povestit vicepreședintele CJ Cluj.

El a mai precizat că în momentul în care discutau despre reparațiile drumurilor județene sau despre alte investiții, președintele instituției spunea că nu sunt bani.

Mă certam cu el, mă rog, nu mă certam cu el că nu sunt eu foarte certăreț de fel. Mă rugam de el, haideți domne să reparăm drumul Sicului și îmi zicea că nu sunt bani. După aceea, având acces la buget, văd că sunt bani”, a mai spus Vakar.

Comentarii Facebook