Vezi ce au raspuns clujenii la intrebarea "Ce parere aveti despre candidatura lui Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca?" VIDEO

 

Presedintele PDL, Emil Boc, si-a depus candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca sambata, 28 aprilie, asa ca ne-am gandit sa vedem ce parere au clujenii despre asta.

Sosit la Cluj, Emil Boc a spus ca "am decis sa candidez pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca. Este o onoare pentru mine faptul ca organizatia PDL Cluj ma sustine in acest demers si sunt convins ca impreuna cu Alin Tise, dar si cu ceilalti colegi din judet, care detin primarii, in exercitiu vom castiga alegerile locale la Cluj.

Am decis sa candidez pentru a consolida statutul incontestabiul al Clujului de capitala a Transilvaniei si, de ce nu, de a consolida pozitia Clujului la nivel national, imediat dupa Bucuresti.

M-am intors acasa si vreau sa continui proiectele pe care le-am inceput in 2004. Si din pozitia pe care am avut-o la Bucuresti am facut tot ce mi-a stat in putinta ca sa onorez asteptarile clujenilor", a mai spus Boc.

Comentarii Facebook