Vasile Dîncu, la discuții lămuritoare cu premierul Ciucă, după declarațiile controversate. Ce a anunțat Guvernul după întâlnire


Vasile Dîncu a ajuns luni dimineață la Guvern unde a avut o discuție cu șeful executivului pe tema declarațiilor referitoare la negocierile cu Rusia. 

Reamintim că surse din Coaliție au declarat săptămâna trecută că premierul ar urma să-i ceară demisia lui Dîncu, după ce acesta a declarat într-o intervenție avută la postul Prima TV că „războiul din Ucraina va mai continua și că „singura şansă a păcii poate să fie negocierea cu Rusia”.

Sigur, e vorba de o negociere complexă (…) Ţările lumii, NATO, Statele Unite să negocieze pentru Ucraina garanţii de securitate şi o pace cu Rusia. Singură Ucraina nu va putea să negocieze cu Rusia, deoarece clasa politică din Ucraina în momentul acesta nu poate să îşi permită, să-şi asume (…) pierderea de teritorii, o pierdere injustă până la urmă de teritorii. Ar fi o înfrângere prea mare pentru politică”, a mai spus acesta.

Declarațiile ministrului Apărării, Vasile Dîncu, au fost taxate, pe rând, de președintele Klaus Iohannis, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și de premierul Nicolae Ciucă, notează Hot News.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a discutat, la Palatul Victoria, cu ministrul Apărării, Vasile Dîncu. Temele abordate au vizat reuniunea miniștrilor apărării din cadrul NATO de la Bruxelles și calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental, a anunțat Guvernul la finalul întâlnirii.

Comentarii Facebook