Vasile Dâncu, strategul PSD, propus vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publică

 

Clujeanul Vasile Dâncu, membru al grupului de la Cluj, a fost propus de premierul Dacian Cioloș în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publică.

 

Vasile Dâncu, retras din PSD în 2010, după ce ani la rând a avut funcții importante. Dâncu a fost ministrul Informaţiilor Publice, în cabinetul lui Adrian Năstase, în perioada 2001 - 2003. Între anii 2004 - 2008, a fost senator PSD de Cluj, iar apoi observator în Parlamentul European, din partea Grupului Socialist. Din 2007, Dâncu a fost membru al Parlamentului European. 

 

Vasile Dâncu a fost membru al PSD din 1999, a fost senator, iar din 2010, după ce și-a dat demsia, s-a ocupat numai de institutele de sondare pe care l-a înființat: Metro Media Transilvania și Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES).

 

Dâncu s-a implicat alături de Ioan Rus și Arpad Paszkany, între 2011 - 2013, în trustul Transilvania L!VE şi Look TV, iar acum conduce săptămânalul regional ”Transilvania reporter” şi revista ”Sinteza”.

 

Vasile Dâncu a fost reactivat în luna octombrie la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, de preşedintele partidului, Liviu Dragnea. Acesta a făcut apel public către Vasile Dâncu să se alăture PSD.

Comentarii Facebook