Vasile Dâncu le-a dat bani împrumut liderilor PSD Cluj pentru campanie - FOTO


Liderii PSD Cluj sunt atât de săraci, încât nu au avut bani nici măcar pentru a investi în campania electorală din 2020. Vasile Dâncu a fost cel care i-a împrumutat pe liderii social democrați cu bani din averea personală.

Senatorul Vasile Dâncu a scos din buzunar 800.000 de lei și i-a repartizat liderilor locali ai PSD, care au folosit acești bani pentru a finanța campania electorală, care altfel ar fi lipsit. Putem spune că Dâncu a mizat totul, pentru a nu suferi o mare înfrângere electorală, la revenirea în partid.

Banii au fost apoi recuperați de la Autoritatea Electorală Permanentă, semn că liderii PSD Cluj ar fi putut investi și singuri, dar nu au avut motiv să facă acest lucru, pentru că PSD e în moarte clinică la Cluj. Vasile Dâncu nu are credite la bancă, dar deține economii consistente, după cum se vede în tabelul de mai jos.

dancu.jpg

Liderii PSD Cluj au fost împrumutați în bloc, semn că ultimii ani de guvernare au fost austeri. 


dancu1.jpg

În declarația de avere publicată de Vasile Dâncu pe site-ul Senatului României se vede că acesta a avut pe 2020 un venit de 170.000 de lei de la Universitatea București, 24.000 de lei de la IRES,  de unde a mai încasat 170.000 de lei dividende, semn că afacerile cu sondaje au mers foarte bine.

Comentarii Facebook