Vasile Dâncu a votat: ”Vrem să terminăm, în sfârșit, Autostrada Transilvania. Vrem descentralizare și bani mai mulți în local”


Vasile Dâncu, liderul PSD, a votat la Cluj-Napoca și a declarat că social democrații vor reformeze România. 

Am participat la o campanie atipică, o campanie de pandemie. Suntem mulțumiți că am comunicat cu clujenii și ardelenii.

Cei care vor ajunge în Parlamentul României sunt ambasadorii Clujului și trebuie să facă un primul rând ceva pentru comunitatea care i-a trimis acolo. Social democrația, noi, echipa noastră, ne arătăm toată disponibilitatea ca să lucrăm împreună pentru câteva proiecte importante. Pe unele le-am început tot noi, dar din păcate de multă vreme, să terminăm în sfârșit Autostrada Transilvania. Am vrea să aducem înapoi marii contribuabili acolo unde se produc banii, adică aici. Din 2005 au fost duși la București și cred că este nevoie de acest lucru să se întâmple, concomitent cu o descentralizare, de care toată lumea ne vorbește în această campanie. 

Sunt câteva proiecte, în care cred că vom avea o solidaritate de grup, dincolo de partidele politice. După părerea mea, după această pandemie România trebuie reconstruită din temelii, de la sistemul democratic, va trebuie să fim mai atenți la democrație. Statul ar trebui simplificat și descentralizarea făcută pentru ca structurile locale să aibă sens și să aibă mai multe resurse pentru decizii”, a declarat Vasile Dâncu.

Comentarii Facebook