Vasile Blaga a anunțat că va discuta în PDL înscrierea lui Emil Boc în Fundația Mișcarea Populară

 

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat că Emil Boc s-a înscris într-o fundătură, nu într-o fundaţie.

 

Eu sper să nu se fi înscris într-o fundătură, nu într-o fundaţie. Da' e problema domniei sale. Fiecare vede şi apreciază loialitatea faţă de un partid prin prisma propriului caracter", a precizat, duminică, la Digi24, Vasile Blaga.

 

Întrebat dacă Emil Boc s-a consultat cu el înainte de a se înscrie în Fundația Mișcarea Populară, Vasile Blaga a precizat că a aflat de la televizor.

 

Am aflat astăzi (duminică - n.r.) de la televizor. Eu am mai discutat cu domnia-sa, dar nu mi-a spus că ar avea astfel de intenţii. Dimpotrivă, şi-ar dori să discutăm săptămâna viitoare în Bucureşti - poată o să şi discutăm - anumite aspecte legate inclusiv de partid”, a precizat Blaga.

 

El nu a precizat dacă va propune excluderea lui Emil Boc din PDL. ”Eu nu am fost adeptul expulzărilor din partid niciodată, doar în cazuri extreme, când oamenii au acţionat frontal împotriva partidului şi în toată cariera mea o singură dată am propus să fie exclus cineva”, a spus Blaga.

 

Liderul PDL a mai afirmat că nu există ”o incompatibilitate” între calitatea de membru al unei fundaţii şi cea de membru al unui partid politic.

 

Emil Boc a intrat în Fundația Mișcarea Populară. Ce mesaj trasmite românilor? - VIDEO

Comentarii Facebook