Emil Boc a intrat în Fundația Mișcarea Populară. Ce mesaj trasmite românilor? - VIDEO

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat că a acceptat invitația de a intra în Fundația Mișcarea Populară, fondatorul Partidului Mișcarea Populară.

 

Îi mulțumesc domnului Preda (n.red. Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară) pentru invitația de a face parte din Fundația Mișcarea Populară. Am acceptat să intru în această Fundație. Vă și spun de ce am acceptat și este important. Fundația își propune să apere, să susțină și să promoveze proiectele de reformă și de modernizare a statului român. Cred că acolo pot avea o contribuție și să susținem în continuare aceste proiecte, pe care împreună cu președintele României le-am susținut întotdeauna. 

 

Aceste proiecte mă reprezintă. Prin efortul comun pe care l-am făcut am dus țara mai departe, prin cea mai grea perioadă pe care am avut-o. Prezența mea în Fundația Mișcarea Populară sper să contribuie, într-o formulă sau alta, la ceea ce eu cred că trebuie făcut în acest an, și anume unificarea dreptei pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din toamna acestui an. Cred că o dreaptă unită poate câștiga alegerile din acest an”, a declarat primarul Emil Boc, la dezbaterea organizată la Cluj de Fundația Mișcarea Populară.

 

Președintele Traian Băsescu, prezent la această dezbatere, l-a felicitat pe Emil Boc pentru decizia de a intra în Fundație. ”Este prima apariție publică pe care o am împreună Emil de la momentul în care el a predat ștafeta către guvernul Ungureanu. Despre relația președinte - premier s-au scris multe, de multe ori umilitor la adresa amândurora. Vreau să știți că am fost doi parteneri extraordinari, în momente în care țara avea nevoie de doi bărbați, care să își asume trecerea prin criză”, a spus Băsescu. 

 

Președintele României le-a transmis membrilor PMP că adevăratul dușman este USL și nu ”colegii din PDL”.

 

Primarul Emil Boc va rămâne în continuare membru al PDL, dar și membru al Fundației. El nu poate deveni membru al Partidului Mișcarea Populară, pentru că ar trebui să demisioneze din funcția de primar al Clujului.

 

Boc, prezentat la Cluj drept viitorul președinte al României? Cum a reacționat primarul Clujului

Comentarii Facebook