Marti 28 Martie

Vadim sare la gâtul lui Mihăescu pentru mandatul de eurodeputat: Îi rup şira spinării!


Vadim Tudor şi Eugen Mihăescu se luptă pentru postul de eurodeputat vacantat de Gigi Becali. Mihăescu îl acuză pe Vadim că încească să-i fure postul.

Scandalul dintre Vadim Tudor şi Eugen Mihăescu, pentru mandatul de eurodeputat vacantat de Gigi Becali ia amploare după ce fostul eurodeputat, Mihăescu, umătorul aflat pe lista de candidaţi, îl acuză pe Vadim că încalcă legea pentru a-i lua postul, precizând că se consideră în continuare membru PRM. El ameninţă că va da în judecată Autoritatea Electorală Permanentă.

Eugen Mihăescu a declarat, că în opinia sa, dacă Autoritatea Electorală Permanentă trimite la Bruxelles dosarul lui Dan Zamfirescu, cel numit de PRM pentru mandatul vacant, "se parafează o ilegalitate".

"Şi Autoritatea Electorală Permanentă poate fi dată în judecată, să nu-şi facă iluzii. Vadim nu încalcă legea numai în privinţa mea. El încearcă să elimine de pe lista votată trei supleanţi. În baza cărei decizii a PRM? Toţi s-au autosuspendat în ultimele două săptămâni? Nu e nimic suspect şi ilegal aici?", se întreabă fostul eurodeputat, potrivit realitatea.net.

Legea prevede că, "în caz de vacantare a mandatelor membrilor din România în Parlamentul European, mandatele sunt atribuite următorilor pe listele de candidaţi, în ordinea în care au fost înscrişi, dacă partidele sau formaţiunile politice pe listele cărora au candidat confirmă, în scris, că aparţin acestora".

"Revoltator este că Vadim spune despre mine că m-am autosuspendat pentru că nu mi-am plătit cotizaţia. O minciună cât el de mare: am carnetul semnat şi stampilat până în decembrie 2012. (...) De data aceasta, trebuie să inventeze altceva, sa-şi mişte fundul ăla mare ca să facă o şedinţă prin care să mă excludă", precizează Mihăescu.

Liderul PRM, Vadim Tudor, nu s-a lăsat mai prejos şi a replicat: "Mihăescu a venit intotdeauna la dat gata. A fost patru ani senator al PRM, doi ani a fost si euro-observator. A tăiat frunză la câini, a ars gazul de pomană. După ce am fost eliminaţi din Parlament, el şi-a pus palma în fund şi a dispărut. Din 2009 până în 2012 inclusiv el nu mai apărut la partid. Nu şi-a plătit cotizaţia. Îi rup şira spinării dacă îmi forţează mâna", spune Vadim Tudor.

Arătată cu degetul, Autoritatea Electorală Permanentă îşi declină orice competenţă în conflict.


Comentarii Facebook