USL Cluj isi va desemna, pana la finele anului, candidatii comuni pentru alegerile locale din 2012


Uniunea Social Liberala (USL) Cluj isi va desemna pana la finele anului candidatii comuni pentru alegerile locale din 2012.

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat ca acesti candidati vor fi alesi dintre membrii de partid care s-au evidentiat in ultimii ani.

"Trebuie sa ne maximizam sansele si sa castigam alegerile in fiecare unitate administrativa din judetul Cluj. Cred ca acest lucru il putem face doar daca vom avea liste comune in fiecare localitate si sunt convins ca USL va castiga alegerile atat la nivelul municipiului Cluj-Napoca, cat si la CJ Cluj. Vom avea discutii in perioada urmatoare legate de paritatea pe listele de consilieri locali in comune, orase si municipii, si vom bate in cuie toate aceste nominalizari de candidaturi pentru primarii si consiliile locale si CJ Cluj pana la sfarsitul anului. Desi timpul este scurt, exista termene stabilite de conducerea centrala a USL", a declarat Remus Lapusan.

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a confirmat faptul ca va candida pentru primaria Cluj-Napoca, iar Horea Uioreanu, pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.

"Vor fi constituite grupuri de lucru la nivel judetean, in Cluj-Napoca si in celelalte localitati, care vor propune candidati si vor analiza candidaturile. La Primaria Cluj-Napoca, candidatura mea este batuta in cuie, iar la Consiliul Judetean cea a deputatului Horea Uioreanu", a mai spus Nicoara.

Reprezentantii USL Cluj au semnat duminica o anexa la protocolul de colaborare pentru alegerile din 2012, stabilind ca toti candidatii vor fi alesi prin sondaj.

Comentarii Facebook