USL Cluj despre intenția PDL de a filma Referendumul

 

 

Liderii USL Cluj cosideră că Traian Băsescu și PDL Cluj vor să-și filmeze propriul boicot prin care încalcă din nou Constituția.

 

Speriați de posibilitatea pierderii instituției prezidențiale, democrat-liberalii clujeni doresc să-și filmeze propria fugă pentru a demonstra Bucureștiului fidelitatea față de Traian Băsescu și disprețul față de Constituția României.

 

Considerăm că ar fi utilă și filmarea amenințărilor realizate de membrii PDL pensionarilor, avertizându-i că dacă ies la vot, nu le vor mai acorda ajutoarele sociale de la UE distribuite de primării, așa cum s-a întâmplat și la Bobâlna. 

 

Sperăm că, camerele PDL nu vor fi folosite ca repercusiuni față de cei ce îndrăznesc să-și respecte statutul de cetățean, a celor ce respectă Constituția ori pentru a-i intimida pe membrii și simpatizanții PDL dornici să voteze DA la referndum, DA împotriva lui Traian Băsescu”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Camerele video nu pot garanta o transparență electorală și cerem liderilor PDL să nu fie folosite pentru vreo răzbunare securistă, o constantă atât de dragă dlui Traian Băsescu. Le amintim liderilor PDL Cluj, că USL asigură buna funcționare a instituților statului și că nu vom permite nici o intimidare politică”, a declarat senatorul Marius Nicoară, Președintele PNL Cluj.

 

Comentarii Facebook