USL Cluj: ”15.000 de clujeni” aduși la Cluj cu autocarele, din alte județe VIDEO


USL Cluj  semnalează dezinformarea realizată de PDL Cluj și primarul Emil Boc, conform căreia ”15.000 de clujeni” vor fi prezenți la mitingul organizat de PDL, în favoarea lui Traian Băsescu la Cluj.

În ultimele zile, mai mulți președinți de filiale județene ai PDL au precizat clar, că vor participa la miting și vor aduce mii de oameni, declarațiile lui Ioan Oltean (Președinte PDL Bistrița-Năsăud), Ioan Dumitrel (Preșdinte Executiv al PDL Alba) și Dorin Gligor (Președinte PDL Hunedoara) fiind elocvente.

USL Cluj consideră că aceste metode propagandistice retrograde, nu fac cinste unui partid politic și precizează că cei mai mulți manifestanți au fost aduși cu autocare din teritoriu, de aparatul de partid al PDL.

Cetățenii clujeni trebuie să fie informați cu privire la dezinformarea PDL și a primarului Emil Boc. Nu clujenii îl sprijină pe Băsescu, ci aparatul de partid din județele învecinate Clujului, care se agață cu disperare de utlima sursă de putere, care le proteja interesele”, a declarat Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj.

 

Băsescu a aprins FLACĂRA DEMOCRAȚIEI la Cluj: Dacă pierd referendumul o voi stinge VIDEO

 

 

 

 

Comentarii Facebook