Ungureanu, la Cluj-Napoca: "Haideţi ungurenii mei! Să fim cât mai mulţi şi uniţi şi atunci puterea va fi de partea noastră" VIDEO

 

Fostul premier al României Răzvan Mihai Ungureanu a fost prezent vineri la Cluj-Napoca, unde alături de clujeni a rostit în repetate rânduri cuvintele "ne-am săturat!" faţă de situaţia politică în care România se află.

La dezbaterea organizată de Iniţiativa Civică de Centru Dreapta (ICCD) ce a avut loc la Hotel City Plaza au participat un număr de aproximativ 120 de persoane.

"Ne-am săturat şi acest lucru trebuie săp ne facă să ne ridicăm şi să ne uităm în ochii celui care ne reprezintă. "Ne-am săturat" trebuie să le spunem nesimţiţilor de la ghişee care ne fac să aşteptăm. Nu vrem să ajugem să avem copii care la 18 ani să ne spună că vor paşaport şi apoi că vor să plece din ţară.

Avem obligaţia morală ca fiecare dintre cei prezenţi aici să ducă mai departe ceea ce s-a întâmplat aici. Trebuie să faceţi acest mesaj să circule, să meargă mai departe şi să ajungă la cât mai mulţi oameni. Trebuie să fim uniţi şi atunci veţi vedea că puterea este de partea noastră", a spus Ungureanu.

Cei prezenţi în sală au putut lua cuvântul, iar unul dintre cei prezenţi în sală, revoltat pe Ponta a spus "nu admit ca un plagiator nemernic ca Ponta să conducă România în aceste momente grele".

Pentru că mesajul lui Ungureanu a fost bine înţeles, Gabriel Cojocaru a spus că "ar fi bine dacă fiecare dintre noi, dintre cei care suntem aici am încerca să dăm de veste mai departe. Trebuie şi propun ca să mai facem o întâlnire peste două săptămâni, iar atunci să fim de două ori mai mulţi ca acum. Trebuie să schimbăm ceea ce s-a întâmplat în ultimii 22 de ani".

Deşi Ungureanu susţine că nu îi îndeamnă pe români să voteze la referendum "NU", acesta spune că va fi sâmbătă în Piaţa Lucian Blaga de la ora 11:00, unde-l va susţine pe Traian Băsescu, motiv cu care i-a invitat pe toţi la miting.

 

După ce dezbaterea a luat sfârşit, Ungureanu alături de cei prezenţi au luat la pas Clujul, ajungând pe strada Memorandumului, şi mai apoi în Piaţa Unirii, făcând un tur al Bisericii Romano-Catolică Sfântul Mihail.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook