Un microfon a fost găsit în biroul secretarului de stat, Raed Arafat. Ministrul de Interne a confirmat incidentul


A fost descoperit, întâmplător, un microfon în biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne în care își desfășoară activitatea secretarul de stat Raed Arafat. 

Din primele informații, microfonul a fost poziționat sub un scaun din biroul pe care îl ocupă secretarul de stat Raed Arafat, la Ministerul Afacerilor de Interne. Microfonul a fost descoperit din greșeală de o persoană care era prezentă la un meeting organizat în biroul demnitarului, chiar sub scaunul pe care acesta se așezase pentru a discuta

Raed Arafat a depus plângere la DNA. Ulterior aceștia au confirmat că microfonul ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA, care viza activitatea șefului DSU. La scurt timp după aceste dezvăluiri, dosarul în care era vizată ancheta respectivă a fost clasat. 

Parchetul General efectuează verificări în cadrul cazului 

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că în urma găsirii unui microfon  în biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General a efectuat o verificare.

Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu - poate da Parchetul General”, a precizat Lucian Bode, citat de Agerpres. 


Comentarii Facebook