Un clujean de 60 de ani s-a ”baricadat” în mașina ridicată de RADP. Poliția locală a chemat Poliția, de frica bătrânului - FOTO

 

Un clujean de 60 de ani s-a baricadat în mașina ridicată de RADP de pe domeniul public, vineri, în jurul orei 18.00. A fost circ în toată regula, iar Poliția Locală a chemat un echipaj de Poliție. 

 

Clujeanul recunoaște că a parcat în stradă, după sesul giratoriu din Piața Mărăști, dar spune că a avut nevoie să meargă la farmacie pentru a cumpăra niște medicamente de tensiune. ”M-am simțit rău și m-am dus la farmacie. Mai erau 5 -6 mașini în jurul meu. Naiba știe cum au dispărut toate și am rămas numai eu. Am stat câteva minute la farmacie și când am revenit mașina era ridicată”, ne-a relatat clujeanul.

 

 

El spune că cei de la RADP nu au vrut să îi mai coboare mașina de pe rampă, deși era de acord să achite amenda pentru parcarea neregulamentară. ”M-am panicat și am urcat pe rampă pentru a protesta. Am intrat în mașină și am stat acolo, iar cei de la Poliția Locală au chemat un alt echipaj de Poliție, pentru a mă amenda pentru tulburarea liniștii publice”, a mai afirmat clujeanul.

 

În cele din urma a coborât din mașină și s-a dus să își ridice autoturismul de la parcul RADP, unde sunt duse mașinile ridicate de pe domeniul public. Clujeanul are de achitat o amendă de câteva sute de lei.

 

El este decis să conteste totul, pentru că oprirea a fost făcută din motive medicale.

Comentarii Facebook