Crin Antonescu a recunoscut că s-a întâlnit la discuții cu Băsescu. Vezi cum a reacționat Ponta



Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunțat în direct la TV că s-a întâlnit de două ori cu președintele Traian Băsescu la discuții.

Antonescu a precizat că una dintre discuții a fost despre politica externă, referindu-se la vizita șefului statului de la începutul lunii decembrie în Republica Moldova.

"Eu cu Băsescu cred că în afara împrejurărilor de investiri de la care la unele am şi lipsit. M-am întâlnit de vreo două ori. Am discutat politică externă într-un caz, apropo de Moldova, că mergeam în Moldova, şi cred că temele de politică externă ca asta sau alta trebuie discutate chiar cu oameni pe care nu-i suporţi. Dacă sunt preşedinte, ministru de Externe, prim ministru", a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

Premierul Victor Ponta a precizat că nu a fost informat despre discuțiile partenerului său de guvernare cu Traian Băsescu, însă a declarat că este un lucru bun.

"Nu am fost informat că Antonescu a discutat cu Băsescu, dar cred că este un lucru bun. Să ne consultăm. Putem să ne consultăm cu oricine, chiar şi cu guvernul", a spus Ponta.

Comentarii Facebook