Uioreanu si Ponta au lansat candidatii USL pentru primaria Dej


Horea Uioreanu, candidatul USL Cluj pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj a participat alaturi de premierul si copresedintele USL, Victor Ponta, la lansarea candidatilor la Primaria Dej.

"Sunt onorat sa ma aflu aici alaturi de premierul Romaniei, domnul Victor Ponta, al carui sprijin pentru Cluj si pentru proiectele noastre este nnecesar. Acum sunt convins ca il si avem! Suntem o echipa, in echipa noastra, a USL, este si Costan Morar, actualul si viitorul  primar al Dejului. Avem nevoie de infrastructura. 1300 de km de drumuri judetene sunt praf! In 4 ani de zile nu s-a pus macar o lopata de asfalt pe aceste drumuri si voi cei care ventti de la tara stiti in special acest lucru!  Vom face o prioritate din acest lucru: in primul rand vom asfaltadrumurile comunale si judetene, vom dezvolta infrastructura utilitara: apa, canal, electricitate. Dar cea mai importanta problema, cel mai important obiectiv care il avem este sa fim alaturi de invatamant, alaturi de sanatate. Voi sprijini si vom sprijini impreuna cu echipa mea invatamantul si sanatatea, investitiile in invatamant si sanatate. Reforma in invatamant si sanatate nu inseamna inchiderea scolilor si a spitalelor, ci inseamna dotarea lor, extinderea lor si plata pe masura eforturilor si a importantei muncii lor. Contracandidatul pe care PD l-a desemnat este seful Loteriei Romane, Gheorghe Benea. Vreau sa-l anunt pe dl Benea ca primaria nu este un joc, o loterie!", a declarat Horea Uioreanu.

Candidatul USL a subliniat faptul ca reprezentatul PD in cursa electorala pentru primaria Dej Alin Paunel Tise foloseste bani publici in campania electorala. "Faptul ca trei editii ale targului "Produs de Cluj" cele de la Turda, Gherla si Dej au loc in plina campanie si ca actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj se foloseste de aceste evenimente ca sa-si promoveze imaginea sunt de sfera imoralului, daca nu a ilegalului. Targurile sunt organizate cu bani publici, din banii consiliului judetean si ar trebui sa promoveze producatorii clujeni, nu pe candidatul PD. Oricum, sigur este faptul ca adevaratele produse de Cluj de la acest targ suntem cei de aici, Horea Uioreanu, Costan Morar si echipa noastra", a mai precizat Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook