Uioreanu se certa cu soția, Elena, și totul apare în INTERCEPTĂRILE DNA

 

Horea Uioreanu a ajuns să se certe cu soția din cauza consilierului său, Răzvan Pop, pe care deputatul Elena Uioreanu îl acuza că se bucură de divorțul ei.

 

O stenogramă de la dosarul de corupție al lui Uioreanu prezintă discuția aprinsă, care îl avea în vizor pe Rozvan Pop, consilierul lui Uioreanu. Pop era omul care ținea agenda cu spăgile lui Horea Uioreanu și care se ocupa de plata diverselor cheltuieli pe care le făcea familia președintelui Consiliului Județean Cluj. 

 

După ce a fost ”săltat” de DNA Cluj, Pop a spus tot ce știa. ”Luam asupra mea din acei bani, sume ce erau necesare cheltuielilor preşedintelui. În acest sens arăt că, în mod uzual mă ocupam de gestionarea şi plata facturilor de întreţinere a locuinţei acestuia din Borhanci ..., creditarea firmei Elenei Uioreanu, SC Versatil SRL, de unde se plăteau apoi ratele la maşina luată pe firmă, un BMW X5, contabila, femeia ce îngrijea copilul celor doi şi taxele la stat”, a declarat Pop. Firma Elenei Uioreanu primea lunar suma de 7.000 de lei, conform Evz.ro.

 

Conform declarațiilor din dosar, rezultă că Uioreanu s-ar fi folosit de banii luați mită de la constructorii Clujului, pentru a-și stinge datoriile și pentru cheltuieli. ”Spre exemplificare, arătăm că la fila nr. 134 apare notat ”H. buzunar - 29 aprilie - 2000 lei”, ”H. buzunar - 30 aprilie - 3000 de lei”, „E. - 09.05.2013 -2000 lei”, precum şi alte cumpărături gen perne, calorifere, filtre, cabană, covoraşe electrice şi covoraşe cabană. (...) Pentru cabană am plătit taxele pentru proiectare, arhitect, materiale de construcţie, geamuri, betoane”, se mai arată într-o declarație.

 

După ce s-a aflat că Răzvan Pop este vizat de scandalul de corpuție Fany, Elena Uioreanu a luat foc când în presă s-a aflat că Pop era administratorul firmei pe care aceasta o deține. 

 

STENOGRAMĂ

 

31 martie 2013, ora 16.25.22

 

Elena: Acuma îi, cum să zic ..., în cascadă mă sună toţi de la presă.

Uioreanu: Ce anume?

Elena: Acuma în cascadă mă sună toţi. Ţi-am spus să îmi dai actele şi să-l schimb pe ăla din administrator ... şi să-mi văd de treabă.

Uioreanu: Bine. OK. Poţi să spui că erai în derulare oricum de făcut şi ...

Elena: Da ... Şi pe cine contează? Bagă un titlu din ăsta, mai contează ce scrie? Şi ce am declarat eu?

Uioreanu: Elena, acuma ...

Elena: Ce mai contează?

Uioreanu: Nu trebuie să ne asumăm ...

Elena: ... (?) fix în c.... vostru ... Ce să-mi asum? Eu n-am ce să-mi asum, mă ..., înţelegi?

Uioreanu: Da nu-i niciun c... No, bine!

Elena: N-am ce să-mi asum de la un idiot care se bucură că eu divorţez şi am de plătit credite. Că o să declar asta în presă, să şti!

Uioreanu: Bine dragă. OK. Fă ce vrei ...

Elena: Da. Exact asta o să declar ..., că acest Pop Răzvan s-a bucurat când am divorţat că nu o să-mi mai plăti creditul.

Uioreanu: Care credit?

Elena: Mă bagă pe mine ...? Care-l aveam faţă de tine ...

Uioreanu: Ah, faţă de mine ...

Elena: Aşa s-a exprimat ...

Uioreanu: Ok.

Elena: Da ..., bine ... Ce să-mi asum, mă? C ... altora?

Uioreanu: Asta e ... Calm, că nu se întâmplă nimic. Bine ...

Elena: Da ... bine ...

Uioreanu: Bine ... Şi...?

Comentarii Facebook