Uioreanu: Rampă de gunoi ecologică din Feleac a fost proiectată pe un teren instabil VIDEO

 

Preşedintele Consiliului Judeţen (CJ) Cluj Horean Uireanu a declarat joi, că viitoarea rampă de gunoi care va fi amplasată în zona Feleac prezintă anumite riscuri.


"Există suspiciuni pentru amplasarea rampei în această zonă, pentru că terenul este instabil. Să nu uităm că zona de dealuri sau versanturi pe care se construieşte această rampă este aceeaşi cu celebra centură Apahida-Vâlcele şi acolo lucrurile s-au adeverit, în sensul că dealul se surpă şi în partea hidro ies la suprafaţă sute de izvoare", a declarat Uireanu. 


Pentru că lucrurile să fie clare, preşedintele CJ Cluj spus că a cerut o expertiză independentă pentru viitorea rampă ecologică ce urmează să fie amplasată în zona Feleac. "De asemenea, va fi facut un studiu geologic suplimentar", a adăugat Uioreanu.


Dacă amplasamanetul nu este propice acestei zone, iar dacă nu se va putea face consolidarea terenului, este nevoie ca proiectul să fie mutat, iar acest lucru înseamnă pierderea întregii sume a proiectului.   

Deocamdată proiectul este în fază incipientă, însă "eu cred că studiul de acolo s-a făcut pe hârtie şi nu în teren", a spus Uioreanu.

 

Fabrica de gunoi a Clujului va produce compost pentru agricultura VIDEO

Comentarii Facebook