Uioreanu despre tentativa de sinucidere din Parlament: Este un vot de blam adresat Guvernului criminal Emil Boc

 

Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, sustine ca gestul sinucigas facut de angajatul TVR, Adrian Sobaru, demonstreaza dezastrul in care Guvernul Emil Boc a impins tara si reprezinta si un vot de blam.

"Parlamentarii PNL au decis sa nu mai participe la dezbaterea si la votul asupra motiunii de cenzura care erau programate astazi. Hotararea noastra survine ca urmare a gestului disperat la care a apelat astazi acel barbat, care a decis sa se arunce de la balcon pentru a atrage atentia asupra situatiei economice a tarii. A fost singurul lucru pe care el, bugetar cu salariu  'nesimtit' a considerat ca il mai poate face", a declarat Uioreanu.

Deputalul PNL Cluj sutine ca gestul angajatului TVR "este un adevarat vot de blam dat de un cetatean al Romaniei unui premier si Guvernului pe care il conduce! Cred ca, dincolo de tragismul situatiei, actuala putere ar trebui sa traga unele invataminte si sa incerce sa raspunda la o serie de intrebari. in primul rand, domnul Boc ar trebui sa ne spuna cati oameni trebuie sa incerce sa se sinucida pana cand va intelege in ce dezastru a impins tara?  Ce fel de premier este domnia sa, ce fel de politici promoveaza daca oamenii ajung sa incerce sa se sinucida in fata domniei sale?".

Horea Uioreanu atrage atentia asupra priceperii angajatilor de la serviciul medical de urgenta. "Cei indrituiti sa acorde primul ajutor, angajatii in sistemul medical, nu stiu sa puna nici macar o perfuzie! Din fericire pentru victima, unul din parlamentarii PNL, de profesie medic, a preluat aceasta sarcina si i-a acordat primul ajutor de specialitate", a mai adaugat Uioreanu.

Angajatul TVR, Adrian Sobaru, s-a aruncat de la balconul Parlamentului in timpul discutarii motiunii de cenzura inaintata de Opozitie.

Comentarii Facebook