Miercuri 24 Aprilie

Uioreanu cere PNL sa demareze campania de strangere de semnaturi pentru suspendarea presedintelui

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, si senatorul liberal Ioan Ghise vor cere Biroului Politic Central al PNL demararea unei actiuni de strangere de semnaturi pentru suspendarea presedintelui.

 

"Sunt convins ca forul central de conducere al partidului va fi de acord cu oportunitatea si necesitatea acestei actiuni, avand in vedere faptul ca presedintele Traian Basescu a incalcat in mod repetat Constitutia, pe care a interpretat-o dupa bunul plac, si, fara sa aiba un mandat de la poporul roman, ne-a inglodat in datorii. Pe de alta parte, prin sfidarea votului de neincredere la adresa domnului Emil Boc, dat de Parlament in toamna anului trecut, presedintele Basescu mentine in functie guvernul coalitiei conduse de PD-L, cel mai catastrofal guvern din istoria Romaniei", a declarat deputatul Horea Uioreanu.

 

Parlamentarul clujean sustine ca prin aceasta campanie isi propune sa stranga cel putin sase milioane de semnaturi in favoarea suspendarii presedintelui. "Cred ca sase milioane de semnaturi in favoarea demiterii presedintelui Traian Basescu ar fi un argument suficient de puternic pentru demararea actiunii constitutionale de suspendare a acestuia si pentru membrii Parlamentului, care astfel vor fi obligati sa tină cont de vointa alegatorilor", a mai spus Uioreanu.

Comentarii Facebook