Uioreanu anunță măsuri pentru soluţionarea CRIZEI de la Revista Tribuna

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a dispus constituirea în regim de maximă urgenţă a unei comisii care să verifice activitatea directorului revistei, Mircea Arman.

 

Este vorba despre modul în care au fost desfăcute contractele de muncă a trei dintre redactorii revistei. 

 

Potrivit dispoziţiei Preşedintelui Consiliului Judeţean, cercetarea întreprinsă de comisia special constituită în acest scop se va finaliza prin redactarea, în termen de cel mult 48 de ore, a unui raport complet care va fi ulterior transmis, în regim de urgenţă, Comisiei de învăţământ, cultură, artă şi religie din cadrul deliberativului judeţean, pentru a fi analizat şi a se propune măsurile de rigoare. 

 

Ulterior, propunerile comisie de cultură vor fi înaintate plenului Consiliului Judeţean Cluj în cadrul unei şedinţe de îndată, astfel încât deliberativul judeţean să poată adopta soluţia optimă în vederea deblocării situaţiei actuale şi continuării activităţii revistei Tribuna în cele mai bune condiţii.

 

Uioreanu a fost acuzat și de președintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, de faptul că nu se implică deloc în acest scandal.

 

Mircea Jorj cere ca directorul revistei Tribuna, Mircea Arman, să fie destituit: ”A instaurat o stare de teroare în redacţia Tribunei”

Comentarii Facebook