Uioreanu a ajuns președinte al PNL Cluj, pe ușa din spate, fără a mai fi organizate și alegeri în filială

 

Horea Uioreanu a ajuns președinte interimar al PNL Cluj, numit de președintele partidului Crin Antonescu.

 

Biroul Permanent al PNL l-a impus pe Uioreanu în funcția de președinte al PNL Cluj. 

 

Crin Antonescu ar fi spus la începutul ședinței de la București că, din discuțiile avute cu Marius Nicoară, președintele de până acum al PNL Cluj, a rezultat că acesta nu mai vrea să continue în această funcție. Conform unor surse, însă, Nicoară susține că nici nu a vorbit despre așa ceva cu Antonescu.

 

Biroul Permanent Central al PNL a decis numirea unui Birou interimar la PNL Cluj, condus de mine, şi din care fac parte parlamentarii şi primarii din judeţ. Din acest birou face parte şi consilierul judeţean Mihai Szeplekan, contracandidatul meu la alegerile care nu au mai fost organizate. O evaluare a Biroului interimar al PNL Cluj va avea loc după alegerile europarlamentare. Fiecare filială va primi o ţintă de îndeplinit pentru alegerile la Parlamentul European”, a spus Uioreanu.

 

Acesta a mai spus că actualul Birou Teritorial al PNL Cluj a fost dizolvat, dar că senatorul Marius Nicoară, care a fost preşedintele PNL Cluj, rămâne membru în Biroul interimar, pentru că este parlamentar. ”Sper să avem o colaborare bună şi în continuare”, a precizat proaspătul şef al PNL Cluj.

 

Alegerile pentru funcția de președinte al PNL Cluj ar fi trebuit să aibă loc în 14 septembrie, dar au fost anulate din cauza unor vicii de organizare. Uioreanu a fost acuzat atunci Mihai Szeplekan că i-a fost frică de el că îl va învinge și a creat un scenariu prin care alegerile să fie anulate.

 

Szeplekan susține că primarii din județ sunt împotriva lui Uioreanu, pentru că nu îi sprijină financiar și are un comportament nepotrivit. 

Comentarii Facebook