Udrea, la ieșirea de la DNA: ”Trebuie să spun și eu că am dat ceva cuiva ca să nu mai fiu hărțuită?”


Elena Udrea a fost dusă, marți, la sediul DNA, aceasta precizând că i-au fost aduse la cunoștință noile învinuiti din dosarul ”Gala Bute”. Fostul lider PMP a menționat că se așteaptă la formularea unei propuneri de arestare preventivă.

Udrea a susținut, totodată, că acuzațiile pe care i le aduc procurorii anticorupție se bazează doar pe denunțuri, formulate de ceilalți inculpați din dosarele în care este cercetată, scrie Agerpres.

"Eu constat următorul lucru: toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau că au făcut ceva ilegal este suficient să declare că au dat-o mai departe cuiva și sunt lăsați liberi, bine-mersi. (...) Nu știu, trebuie să spun și eu că am dat ceva cuiva ca să nu mai fiu hărțuită? Categoric nu, dar văd că este ceea ce se întâmplă astăzi, tehnica asta, denunțul, adică recunosc și apoi denunț și spun mai departe că am luat, dar am dat nu știu cui, îi face scăpați pe cei care practică asta (...). În dosarul "Gala Bute", singurul care a rămas în arest este Rudel Obreja, care nu a fost de acord să declare ce i s-a cerut", a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru a precizat că nu are de gând să formuleze denunțuri împotriva altor persoane, cu excepția directorului interimar al SRI, Florian Coldea.

"Despre dânsul o să tot fac denunțuri până le ia cineva în serios. (...) Nu am niciun motiv să fac denunț împotriva nimănui, în afară de cel pe care l-am făcut", a spus Elena Udrea.

Comentarii Facebook