Udrea critică marginalizarea lui Emil Boc și înființarea ARD

 

Fostul ministru Elena Udrea a criticat construirea ARD și marginalizarea liderilor care au dus greul precum Emil Boc.

 

Sunt de acord că prostia se plăteşte. A fost o decizie luată de întreg partidul. La momentul în care am luat această decizie, majoritatea a fost de acord cu această variantă. Cu toţii am fost de acord să constituim ARD. Şi mie mi s-a reproşat că ARD e o soluţie prin care să ne ascundem de PDL. Nu era cazul meu, eu nu m-am ascuns. Cred că era mai bine dacă rămâneam cu brandul PDL în loc să demolăm liderii care au fost la conducearea partidului în perioada în care am guvernat. Cu toate acţiunile nepopulare ale guvernării, am avut şi efcete pozitive”, a declarat Elena Udrea potrivit RTV.

 

Elena Udrea a precizat că era mai bine dacă Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu ar fi intrat în PDL. ”S-a făcut Forţa Civică în grabă ca să aibă un partid domnul Ungureanu. Totul a fost încropit. Era mai bine dacă domnul Ungureanu ar fi intrat în PDL, dacă domnul de la Noua Republică ar fi intrat în PDL şi probabil scorul ar fi fost cel puţin acelaşi de acum. Era mai bine dacă aveam în PDL liderii cu care ne-am aliat”, a spus Udrea.

 

Fostul vicepreşedinte democrat-liberal a criticat marginalizarea liderilor.

 

În loc să spunem oamenilor că singurele reuşite ale guvernării USL se datorează tot activităţii lui Boc, noi nu am făcut decât să criticăm guvernul PDL şi să marginalizăm oamenii care au dus greul în acea perioadă. A fost o vendetă care nu a ajutat pe nimeni. A fost o greşeală să ascundem pe cei care au guvernat în numele PDL. Guvernul Boc nu a fost slab nici pe departe, dar strategia a fost să negăm guvernarea PDL. Nu s-a reuşit să comunicăm cu electoratul, să-l mobilizăm. Nu am fost suficient de vizibili şi de activi”, a mai afirmat Elena Udrea.

Comentarii Facebook