Traseista Cătăniciu trădează și PSD, după ce a fost aleasă deputat în Bihor


Deputatul Steluța Cătăniciu, din Cluj, aleasă în parlament pe listele PSD Bihor, s-a alăturat unui grup parlamentar nou format.

Este vorba despre Grupul parlamentar umanist social-liberal, afiliat PSD, dar cei cinci membri ai grupului vor activa ca independenți. 

Cei cinci, aleși în 6 decembrie pe listele PSD, sunt deputata Grațiela Gavrilescu, împreună cu alți patru parlamentari – deputații Steluța Cătăniciu, Vlad Popescu și Ana Loredana Predescu, respectiv senatorul Laurențiu Mihai.

PPUSL ar avea nevoie de minimum zece deputați și șapte senatori, pentru a forma un grup parlamentar. Partidul lui Dan Voiculescu nu a intrat în Parlament la alegerile din 6 decembrie, când a obținut doar 1,1% din totalul voturilor exprimate, scrie g4media.ro.

Cum a fost salvată Steluța Cătăniciu

Deși PSD nu a mai vrut să facă alianță cu partidul lui Voiculescu, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a acceptat să cedeze câteva posturi de parlamentar, pe care Voiculescu și-a plantat apropiații. Steluța Cătăniciu a obținut locul al doilea pe lista PSD Bihor și a fost aleasă.

Noul grup parlamentar nu este recunoscut de nimeni, dar ar putea juca un rol și să atragă alți oameni.

Deputatul Steluța Cătăniciu și-a angajat fiul la București: La Cluj, Uioreanu bloca totul și cerea PLICURI

Steluța Cătăniciu este la al treilea mandat de deputat. Ea a fost aleasă în 2012 pe listele PNL, dar apoi a plecat la ALDE, alături de senatorul Marius Nicoară. În 2016 a obținut un nou mandat pe listele ALDE, iar în iunie 2020 a trecut la partidul lui Voiculescu, PPUSL, unde a stat puțin pentru că s-a înscris în PSD Bihor, pentru a ajunge în parlament.

Deputatul Steluța Cătăniciu explică cum s-a ales cu 12 apartamente în Florești: ”Nu sunt cel mai bogat parlamentar” - VIDEO

Comentarii Facebook