Trafic infernal în Mănăștur! Se cere crearea unei legături între strada Câmpului și strada DD Roșca, pentru ieșirea pe Calea Turzii


Crearea unei legături între strada D.D. Roșca și strada Câmpului ar permite apariția unei noi căi de acces din Mănăștur spre Calea Turzii, respectiv Zorilor, Bună Ziua și chiar Gheorgheni. Acum, cele două străzi sunt legatre, dar drumul este de pământ, de la o anumită porțiune. 

Consilierul local Călin Groza a citit în plenul Consiliului Local textul petiției care susține un asemenea proiect și a depus petiția chiar în fața viceprimarului PNL Dan Tarcea, care locuiește pe DD Roșca și se opune proiectului.

Cetățenii au vorbit, noi am ascultat și acum acționăm.

Traficul din Mănăștur a ajuns la limita suportabilității, oamenii își încep ziua cu nervii întinși la maximum.

Dar există o soluție: extinderea și modernizarea străzii DD Roșca și conectarea acesteia cu strada Câmpului. Este un pas vital pentru descongestionarea traficului, crearea unei ieșiri directe spre Calea Turzii și îmbunătățirea calității vieții în Mănăștur.

La mijloc sunt mici suprafețe de teren private; Primăria are puterea și datoria să facă exproprieri pentru a uni străzile și a moderniza strada DD Roșca.

Avantaje:

un nou acces direct între cartierul Mănăștur (cel mai mare din Cluj) și strada Făgetului.

posibilitate de ieșire directă din Cluj spre Calea Turzii

conexiune nouă între cartierele Mănăștur și Făget

realizare în timp scurt cu costuri minime (exproprieri și modernizare drum) comparativ cu drumul de legătură la viitoarea Centură Metropolitană (termen de realizare îndepărtat și costuri mari)

Numărul de locuitori a crescut, traficul a devenit insuportabil. Timpul pierdut în trafic nu revine. Ne lipsește de la familie, de la job, de la viață.

Semnează petiția pentru extinderea și modernizarea străzii DD Roșca și realizarea conexiunii cu Câmpului.

E o luptă pentru timpul și calitatea vieții noastre!"

Traficul din Mănăștur este la limita suportabilității, iar soluția există! Ce lipsește? Voința politică”, a declarat Călin Groza, consilier local din partea USR.

Comentarii Facebook