Toate drumurile de pe linia de TRAMVAI din Cluj-Napoca, asfaltate cu 20 de milioane de euro - FOTO

 

Întreg traseul pe care circulă linia de tramvai în Cluj-Napoca, din Mănăștur și până în Iris, va fi asfaltat din fonduri europene.

 

Urmează acum un proiect de a completa trama stradală aferentă liniei de tramvai. Este un proiect de aproxiamtiv 20 de milioane de euro, care din Mănăștur și până la Bulevardul Muncii va asfalta toate străzile care intră și ies din linia de tramvai, pentru a fi infrastructura modernă.

 

Sunt și patru poduri, din care podul Nadăș lucrarea este făcută în stare provizorie, dar apoi va fi refăcut în totalitate”, a explicat Emil Boc.

 

Din suma de 20 de milioane de euri, municipalitatea asigură 15%, iar Uniunea Europeană 85%. Vor fi asfaltate următoarele drumuri: strada Calea Baciului, strada Primăverii, Splaiul Independenței, strada George Barițiu, strada Horea, Piața Gării, strada I.L. Caragiale, strada Căii Ferate, strada Oașului, Bulevardul Muncii și strada Căpitan Grigore Ignat. Plus patru poduri: podul peste Canalul Morii, Pod Horea, Pod este Nadăș și Podul peste Valea Chintăului.

 

Licitația va fi făcută în această vară, iar termenul limită pentru implementarea acestui proiect este 31.07.2015.

 

Luni, 5 august, a fost inaugurat și cel de-al doilea tronson al liniei de tramvai, între Piața Gării și capătul Bulevardului Muncii.

 

Linia de tramvai Piața Gării - Bulevardul Muncii, INAUGURATĂ oficial - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook