TNL Cluj acuza: Primarul a sacrificat interesul general pentru obiective din agenda publica a UDMR

Tineretul liberal il acuza pe primarul Sorin Apostu ca a cedat presiunilor UDMR si a decis mutarea pietei volante din centrul orasului.

 

"Liderul PDL Cluj-Napoca s-a specializat in combinatii si negocieri secrete cu liderii UDMR Cluj, sacrificand interesul general in favoarea obiectivelor de pe agenda ascunsa a sefilor UDMR, agenda care nu tine cont de interesele comunitatii maghiare", se arata intr-un comunicat de presa al tinerilor liberali, care il acuza pe Sorin Apostu de comportament de tradator pentru ca a acceptat mutarea pietei volante din centrul orasului.

 

"Producatorii locali pot sa-si vanda marfurile in centrele marilor orase europene in cadrul pietelor volante de weekend, dar la Cluj producatorii ardeleni nu pot, pentru ca primarul Sorin Apostu, in loc sa se comporte precum un razes autentic, se doveste a fi un iobag lipsit de personalitate, care isi tradeaza proprii alegatori pentru o alianta cu UDMR-ul. Toate acestea, doar pentru ca masinaria de vot din Consiliul Local sa functioneze neintrerupt in avantajul presedintelui PDL Cluj-Napoca, Sorin Apostu", mai spun tinerii liberali clujeni.

 

"Eu le-am comunicat care este planul cu pietele, fiind mobile pot fi mutate dintr-o parte in alta a orasului. Vrem sa initiem astfel de piete in toate cartierele, dar daca este o problema, existand voci care spun ca ne transformam in capitala europeana a zarzavaturilor, inseamna ca nu suntem pregatiti cu zona centrala. Sambata, 13 august, va fi ultima organizata in Piata Unirii, apoi o mutam la Sala Sporturilor, unde va fi in fiecare sambata. In fiecare zi a saptamanii vor fi piete volante in alte zone ale orasului", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

In urma amplasarii pietei volante in apropierea Bisericii Romano-catolice Sfantul Mihail, UDMR a decis sambata, 6 august, ruperea protocolului local de colaborare cu PDL.

Comentarii Facebook