Capela mortuara in valoare de 130.000 de euro, construita in comuna Viisoara! Vezi cum va arata


Comuna Viisoara este pe cale de a investi 578.000 de lei, adica circa 130.000 de euro, intr-o capela mortuara noua.

Noua capela va fi contruita in incinta cimitirului din localitate si va avea circa 1.000 de metri patrati.

Arhitectul Zamblau Romulus a scris in memoriul tehnic al proiectului ca imobilul va avea "sala capela, camera rece pentru sicrie, birou preot, grup sanitar si depozit. Accesul in capela este prevzut cu o usa dubla cu deschidere la exterior cu deschiderea de 1,8 m asigurand in caz de incendiu 2 fluxuri de evacuare. Suprafata utila a spatiului propriu zis a capelei este de 153,9 mp si are o capacitate de circa 100 persoane".

In cadrul proiectului va fi amenajata si zona exterioara a capelei. "In partea de vest a parcelei de la limita de proprietate si pana la capela se va executa o alee carosabila de acces din beton cu latimea de 6 metri. Zona ramasa neconstruita are destinatia actuala de cimitir, ocupata partial de morminte", a mai subliniat Zamblau Romulus.
 
Investitia totala de apriape 600.000 de lei va fi suportata din fondurile proprii ale Primariei din Viisoara, potrivit rolicitatii.ro.

Ofertele pentru acest contract pot fi depuse pana in 31 august la ora 13.00, iar castigatorul va fi anuntat o ora mai tarziu.

Comentarii Facebook