Tișe vrea un referendum să decidă soarta stadionului Cluj Arena: „Doresc și Untold, nu toată lumea e cu fotbalul cum credem noi”


Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, găsește timp în ultimele luni, printre numeroasele atribuții pe care le are, să se gândească și la viitorul Cluj Arena. După ce le-a propus clujenilor să analizeze dacă vor să investească în două echipe clujene sau una singură, care ar ajunge în Champions League, Tișe ridică întrebări și referitor la evenimentele disputate pe stadion.

Consiliul Judeţean Cluj a anunțat zilele trecute că va schimba în totalitate gazonul de pe Cluj Arena, până la cota -40 cm. Din punct de vedere tehnic, acesta va avea o densitate minimă de 98% şi va fi amplasat pe un substrat totalmente din nisip. Cu această ocazie va fi înlocuit şi sistemul de încălzire a gazonului, cu unul nou, performant. Lucrările vor fi făcute din bani publici, iar costul efectiv al gazonului ajunge la 150.000 euro.

Acum, președintele Consiliului Județean Cluj vorbește despre organizarea unui referendum pentru a afla ce evenimente vor să vadă oamenii pe Cluj Arena.

Dacă Clujul își dorește să aibă mai departe competiții și de acest tip. Dacă clujenii doresc un referendum să ne spună ce doresc să se întâmple pe stadion, doresc numai fotbal, doresc și fotbal și evenimente culturale, doresc Untold sau nu îl doresc, nu știu asta pentru că nu am întrebat pe toată lumea. Greu de spus astăzi dacă întrebându-i spun că doresc doar fotbal sau doresc și Untold. Nu toată lumea e cu fotbalul cum credem noi. Noi credem că toată lumea e cu fotbalul, nu este așa. O să aveți o supriză dacă întrebați oamenii”, a comentat Tișe, marți, în cadrul unei emisiuni radio.

Comentarii Facebook