Tișe susține că nu a plombat gropile cât casa din Fizeșu Gherlii pentru că nu avea buget


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a explicat printr-un comunicat de ce nu au fost plombate din timp gropile cât casa din Fizeșu Gherlii. 

Ca urmare a articolului publicat de dumneavoastră cu privire la cele două gropi de pe drumul din localitatea Fizeșu Gherlii dorim, în primul rând, să vă mulțumim pentru interesul manifestat față de starea drumurilor județene și pentru faptul că ați semnalat această problemă.

Totodată, precizăm faptul că aceasta nu a putut fi remediată mai devreme întrucât bugetul Consiliul Județean Cluj pentru anul în curs nu a fost încă adoptat. Cu toate acestea, forul administrativ județean, prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat, a plombat cele două gropi, cu mijloace și resurse proprii.

Intenția Consiliului Județean este aceea de a dezvolta în continuare infrastructura rutieră de la nivelul județului Cluj și de a asigura în permanență starea de viabilitate a drumurilor județene”, a precizat Consiliul Județean, condus de Alin Tișe, scrie Gherla Info.

Gropi cât casa la Fizeșu Gherlii. Consiliul Județean Cluj așteaptă primăvara / UPDATE: Gropile au fost peticite - FOTO

Comentarii Facebook