Tișe se teme că centura Mărtinești - Autostrada Transilvania riscă să nu se facă: Vom face presiune


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că va continua să facă presiuni pentru a se realiza mini-centura de cinci kilometri de la Mărtinești la Autostrada Transilvania, care să închidă centura Apahida - Vâlcele. 

Să sperăm să mențină Ministerul Transporturilor proiectul de continuare a centurii Vâlcele-Apahida până la conexiunea cu Autostrada Transilvania. 

Sperăm să rămână în prioritățile ministerului porțiunea de la Mărtinești la Autostrada Transilvania. Vom face toate demersurile la Guvern și la ministerul Transporturilor pentru a avea acest proiect”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, în plenul Consiliului Județean.

Actualul ministru al Transporturilor, sălăjeanul Lucian Bode, are zilele numărate în fruntea ministerului, care a fost cedat de PNL, în urma negocierilor, USR PLUS. 

Bode declara acum o lună la Cluj că centura de la Mărtinești la Autostrada Transilvania este o prioritate

A avansat și proiectul care va lega Autostrada Transilvania de DN1, la Mărtinești. Am semnat contractul pentru studiul de fezabilitate în 2 noiembrie. În primul trimestru al anului viitor vom demara licitația și la finele anului 2023 să avem obiectivul finalizat”, spunea Bode.

Pe de altă parte, povestea centurii de la Mărtinești la Autostrada Transilvania estre veche din 2014. Atunci se spunea că drumul va avea 5,8 kilometri și va costa 5 milioane de euro. 

Alin Tișe este nemulțumit de conducerea centrală a PNL, care este preocupată de ”ciolan” și că riscă să rămână ”fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă!”, nemulțumit probabil tocmai de posibilitatea ca multe proiecte să nu mai fie finanțate.

Alin Tișe acuză ”Ciolaniada grețoasă” din PNL: Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți!

Comentarii Facebook