Miercuri 24 Aprilie

Tișe îl face pe Bolojan ”vulpe bătrână”: ”E prietenul meu. Vom vedea cine câștigă!” / Război în PNL


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a spus despre colegul lui de partid, Ilie Bolojan, că este o vulpe bătrână.

Declarația vine după ce Clujul a pierdut investiția de 31 de milioane de euro într-un Cloud regional, în favoarea Bistriței. 

Tișe spune că jocurile împotriva Clujului au fost făcute de președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan. ”Cel mai tare sunt supărat pe domnul Bolojan (n.red. Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor) pentru că dânsul a înțeles ce se întâmplă acolo. Negocierile s-au făcut pentru ca Bihorul să primească ceva, Agenția ADRN Nord-Vest. Domnul Bolojan este prietenul meu, dar acum a procedat ca o vulpe bătrână în ale politicii. Vom vedea cine va câștiga și cât va câștiga din această ecuație”, a mai declarat Alin Tișe.

Președinții de Consilii Județene județele Ardealului, Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud și Satu Mare au decis ca Centrului de Date pentru Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest să fie făcut la Beclean.

Alin Tișe sugerează că coaliția împotriva Clujului ar fi fost coordonată de Ilie Bolojan. 

Aici poate fi vorba și despre un război în PNL, între aripa veche reprentată de Ilie Bolojan, și aripa nouă reprezentantă de Boc și Tișe, care au venit din PDL și au acaparat prea multă putere în rândul liberalilor din Ardeal.


Comentarii Facebook