Senatorul Cordos se leaga de proiectul de buget pe 2012: e antisocial si antieconomic


Senatorul PSD Alexandru Cordos condamna proiectul de buget pe 2012, pe care il numeste antisocial si antieconomic, iar oamenii simpli sunt sacrificati in numele crizei.

"Bugetul pentru 2012 este prost construit si clientelar. Nu este un buget conceput pe politici publice, ci pe ministere, adica un buget creionat in functie de influenta clanurilor politice. Pensionarii, profesorii, agricultorii si salariatii din sistemul sanitar raman  singurii sacrificati in numele crizei", a afirmat Senatorul Alexandru Cordos printr-un comunicat de presa.

Senatorul PSD afirma ca USL propune cinci masuri prin care s-ar putea crea locuri de munca si anume reducerea CAS, reducerea TVA (inceperea reducerii esalonate a TVA, pentru a se reveni spre 19%.

Introducerea unei scheme speciale de TVA pentru agricultura, care sa determine scaderea acesteia pentru produse agricole. Respectarea legii actuale in ceea ce priveste indexarea pensiilor cu rata inflatiei plus 50% din cresterea salariului mediu pe economie si mentinerea cotei de cofinantare de la buget pentru proiectele derulate cu fonduri europene.

Comentarii Facebook