Tise crede ca a fost "tradat" de colegii din PDL: "Si Marius Nicoara a patit la fel"


Candidatul pierzator in lupta pentru Consiliul Judetean Cluj, Alin Tise, a lansat un atac dur la adresa colegilor din PDL: "Am fost tradat!".

"Am decis sa raman cu partidul meu pentru ca am considerat ca nu e normal sa ma retrag atunci cand este mai greu. Si in afara de acest aspect, am stiut ca singura optiune pentru Emil Boc ca sa poata sa revina la Cluj era aceea de a candida pentru postul de primar al Clujului. (...) Din pacate insa, o buna parte dintre colegii din PDL nu si-au respectat promisiunea, ba mai mult, ei au ales sa ma tradeze, pentru a-si salva propria piele. Iar cand spun lucrul acesta ma refer in special la unii dintre primari. in Turda, de pilda, este anormal ca primarul sa ia cu cateva mii de voturi mai mult decat mine, daca acesta ar fi facut o campanie corecta. Si spun Turda in conditiile in care acolo in ultimii patru ani administratia judeteana a cheltuit cei mai multi bani", a declarat Alin Tise, la postul de radio Realitatea FM.

El a mai spus ca se gandeste sa plece din PDL, dar si sa isi lanseze o platforma politica.

Alin Tise a facut referire si la Marius Nicoara, spunand ca si el a fost tradat: "Daca ma intrebati pe mine, atunci cred ca Nicoara a fost la randul sau lucrat din interior. Are foarte multi colegi care sunt nemultumiti de el, iar acesta nu e un secret. Oricum, poate daca ar fi avut o campanie pozitiva ar fi castigat mai multe voturi".

Este cunoscut faptul ca Alin Tise a incercat cu cateva luni inainte de campania electorala sa schimbe "barca" si sa intre in PML, pentru a candida la presedintia Consiliului Judetean Cluj. Horea Uioreanu, cel care l-a invins pe Tise, a declarat acest lucru in cadrul unei emisiuni Stiri de Cluj LIVE din aprilie.

 

Uioreanu arunca BOMBA: Alin Tise a vrut sa se inscrie in PNL Cluj VIDEO

 

Presedintele PNL Cluj, Marius Nioara, nu a putut fi contactat. La randul lui, presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a fost diplomat si a declarat ca "problemele de partid le vom discuta in interiorul partidului. Nu mi-a spus niciodata ca vrea sa isi dea demisia sau sa plece din partid".

Comentarii Facebook